Chinese roerbakgroente met zeekraal en zalm
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Zet een grote wok met een scheut olijfolie op het vuur. Je kunt ook kiezen voor kokosolie. Een wok kan snel erg heet worden en als olijfolie te heet wordt kunnen er schadelijke stoffen ontstaan. Kokosolie kan beter tegen hogere temperaturen.
  2. Doe hier de Chinese roerbakgroente in samen met de zeekraal en ook gelijk de zalm.
  3. Snijd de limoen door midden en knijp het sap eruit. Voeg het sap, samen met de eetlepel vissaus, toe aan de groente en de zalm.
  4. Roerbak dit geheel ongeveer 4-5 minuten. Totdat je merkt dat de groente iets begint te slinken en de zalmblokjes mooi gaar worden.
  5. Er is geen extra zout nodig, de zeekraal en de gerookte zalm zijn beide al zout van zichzelf. Dus die zorgen voor voldoende smaak, samen met de limoen en de vissaus.
  6. Verdeel het gerecht over de borden.
SupersnelGezond.nl