Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Haal wel 1 minuut van de kooktijd af. Straks gaan ze nog een minuutje bij de groente en dan koken ze nog een klein beetje door.
Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de peper en de paprika schoon. Snijd beiden doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de peper fijn en de paprika in kleine blokjes.
Fruit de ui, de knoflook, de peper en de gember kort in olijfolie. Blus het af met het limoensap en de sojasaus.
Voeg de paprika toe en bak dat kort mee.
Voeg vervolgens de gesneden Chinese kool toe. Bak het geheel ongeveer 3-5 minuten terwijl je het continue omschept. Doe er de sesamzaden bij en bak het nog 1 minuten door.
Giet de noedels af en doe die ook in de pan met onder andere de Chinese kool. Schep het geheel een paar keer goed om, zodat alles goed mengt.
Proef even of je er nog wat zout doorheen wilt hebben.