Havermout risotto met tomaat en bosui
Havermout risotto is simpelweg een hartige variant op havermoutpap. Dit gaat heel makkelijk door wat Italiaanse kruiden en een beetje zout toe te voegen.
Keuken
Veganistisch (vegan)
,
Vegetarisch
,
Zuivelvrij
Maaltijd
Lunch
,
Ontbijt
Keyword
Gezond, Snel, Winter, Zomer
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
2
stuks
bosuitjes
80
gram
havervlokken
2
theelepels
Jonnie Boer Funghi trifolati
2
stuks
tomaten
500
ml
water
1
beetje
zout
Instructions
Doe het water in een pan en voeg de havermout toe.
Breng het geheel aan de kook.
Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en de bosui in dunne ringetjes.
Voeg de tomaat en bosui toe aan de havermout, zodra deze kookt.
Voeg de Jonnie Boer Funghi trifolati kruiden toe.
Breng het geheel op smaak met een beetje zout.
Verwarm het geheel nog enkele minuten.
Verdeel de havermout risotto met tomaat en bosui over de kommen of diepe borden.
Klaar is de havermout risotto met tomaat en bosui. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl