Havermout risotto met tomaat en bosui
Havermout risotto is simpelweg een hartige variant op havermoutpap. Dit gaat heel makkelijk door wat Italiaanse kruiden en een beetje zout toe te voegen.
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Doe het water in een pan en voeg de havermout toe.
  2. Breng het geheel aan de kook.
  3. Snijd ondertussen de tomaat in kleine blokjes en de bosui in dunne ringetjes.
  4. Voeg de tomaat en bosui toe aan de havermout, zodra deze kookt.
  5. Voeg de Jonnie Boer Funghi trifolati kruiden toe.
  6. Breng het geheel op smaak met een beetje zout.
  7. Verwarm het geheel nog enkele minuten.
  8. Verdeel de havermout risotto met tomaat en bosui over de kommen of diepe borden.
  9. Klaar is de havermout risotto met tomaat en bosui. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl