Pel de knoflook en hak deze fijn. Schil de koolrabi en hak hem in kleine blokjes.
Zet een braadpan op het vuur met een flinke scheut olijf olie. Doe hier eerst de knoflook bij, totdat deze begint te kleuren. Voeg dan snel de koolrabi en de gesneden Provençaalse wokgroente toe. Blijf dit met regelmaat roeren op half vuur.
Snijd de varkenshaasjes (of plakken varkens hamlappen) in 8 kleinere stukken. Smeer ze in met olijf olie en kruid ze licht met peper, zout en korianderpoeder.
Zet een grillpan op het vuur en rooster, zodra de pan heet is, het vlees goed bruin aan beide zijde.
Terwijl je wacht op het vlees, doe ondertussen de passata bij de groenten en breng het geheel aan de kook op hoog vuur. Voeg eventueel peper en zout toe naar smaak. Blijf tussendoor ook roeren.
Schep het vlees, zodra het geroosterd is, uit de pan en zet het heel even apart. Desnoods in wat aluminium folie om het warm te houden.
Op dit moment kookt de stoofpot. Verdeel dit over de borden. Leg het vlees op de groenten. Leg daar de rucola op. Schep er een flinke klodder Griekse yoghurt op en bestrooi het geheel met de dille topjes.