Kip met mango
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vlees
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
1
theelepel
Jonnie Boer Caribbean Spice
of Jonnie Boer Picadillo kruidenmix
300
gram
kippendijen
1
teentje
knoflook
1/2
stuk
komkommer
7,5
gram
koriander
1
stuk
mango
1
eetlepel
olijfolie
1
stuk
rode peper
200
gram
Romaine sla
1
beetje
zout
Instructies
Doe de olijfolie in een grote kom en voeg de Jonnie Boer Caribbean Spice kruiden toe met een beetje zout.
Meng dit tot een egale marinade.
Maak de knoflook schoon en hak deze fijn.
Voeg de knoflook toe aan de marinade.
Snijd de kip in blokjes en voeg deze toe aan de marinade.
Hussel het geheel goed door elkaar.
Zet een pan op het vuur en bak de kip mooi gaar.
Snijd ondertussen de Romaine in dunne reepjes.
Snijd de komkommer in dunne plakjes.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
Hak de koriander fijn.
Snijd de peper doormidden, verwijder de zaadlijsten en hak de peper fijn.
Verdeel de Romaine sla, komkommer en mango over de borden.
Leg de kip er bovenop.
Garneer het geheel met de rode peper en de koriander.
Klaar is de kip met mango, eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl