Kool aardappelcurry
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Ik gebruik dus CêlaVita Kruimige aardappelen om te zorgen dat dit recept binnen 15 minuten te bereiden is. Deze aardappelen kunnen namelijk met zak en al in de magnetron. Heb je meer tijd dan 15 minuten? Dan kun je natuurlijk ook zelf aardappels schillen en koken.
  2. Doe de CêlaVita kruimige aardappelen met zak en al in de magnetron en kook deze in 5-6 minuten op 900 Watt. Dan zijn ze zo goed als gaar. Het laatste beetje gebeurt straks in de pan.
  3. Hak ondertussen de knoflook fijn.
  4. Snipper het uitje.
  5. Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Hak vervolgens de rode peper in kleine stukjes.
  6. Doe een eetlepel kokosolie in een hapjespan en fruit de ui samen met de knoflook en de rode peper.
  7. Voeg vervolgens de garam masala toe.
  8. Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes.
  9. Voeg, zodra de ui glazig is geworden, de voorgesneden witte kool toe. Roer het geheel even goed door elkaar.
  10. Zodra je de tomaat in stukjes hebt gesneden kun je deze ook toevoegen.
  11. Snijd de aardappels in stukken en voeg deze ook toe. Roer het geheel goed door elkaar en bak het nog 1-2 minuten.
  12. Hak ondertussen de muntblaadjes in stukken. Voeg die op het laatste moment toe.
  13. Breng het geheel op smaak met een beetje zout.
  14. Verdeel het gerecht over de borden en garneer met een blaadje munt.
  15. Klaar is de kool aardappelcurry. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl