Koolsalade met yoghurt-mosterddressing
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Verwijder van de kool de buitenste bladeren. Snij de kool zo dun mogelijk. Je kunt natuurlijk ook voorgesneden witte kool kopen. Wel zo gemakkelijk.
  2. Schil de wortelen met een dunschiller. Halveer de wortelen en snijd deze julienne met een mandoline.
  3. Was de appel, snijd hem in vieren partjes en verwijder het klokhuis. Snijd ook de appel julienne met de mandoline.
  4. Hak de bladpeterselie (alleen de blaadjes) fijn.
  5. Maak een heerlijk frisse dressing van citroensap, yoghurt, mosterd, rijststroop, zout en peper.
  6. Proef even of je nog wat extra mosterd, rijststroop, zout danwel peper wilt toevoegen. Mix net zo lang totdat jij het lekker vindt.
  7. Meng in een grote kom de kool, wortel, appel en peterselie door elkaar. Schep hier de dressing doorheen.
SupersnelGezond.nl