Snijd de pompoen doormidden. In de breedte. Zodat je een bovenkant en een onderkant hebt. Verwijder vervolgens de zaadlijsten en pitten.
Zet een pan met een stoommand en een laagje water op het vuur. Leg de pompoen in de stoommand en sluit af met een deksel. Deze is net gaar te stomen in ongeveer 12 minuten.
Doe de linzen in een klein steelpannetje op laag vuur. Dit hoeft niet, je kunt de linzen, de paprika en de feta ook koud eten (zie het filmpje).
Snijd de paprika doormidden en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika vervolgens in kleine blokjes. Voeg deze toe aan de linzen.
Kruid met een kleine theelepel komijnpoeder. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
Snijd nu de feta in blokjes en hak alvast de koriander, maar voeg die twee pas op het laatste toe.
Zodra de pompoen gaar is, leg dan op elk bord de helft.
Voeg de feta en koriander toe aan de linzen en paprika. Houd een klein beetje koriander achter als garnering. Roer het geheel goed door en vul de pompoen met de linzen, paprika, feta en koriander.
Strooi het restje koriander over het gerecht heen.