Roerbakschotel met een zalmburger
Keuken
Vis
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
1
beetje
chilipeper
2
stuks
gepaneerde zalmburger
600
gram
Italiaanse roerbakgroente
1,5
theelepel
Jonnie Boer Picadillo kruiden
1
teentje
knoflook
2
eetlepels
olijfolie
135
gram
rode kidneybonen
1
beetje
zout
Instructies
Hak eerst de knoflook fijn.
Zet vervolgens twee pannen op het vuur met in beide pannen een eetlepel olijfolie.
Fruit in de grootste pan de knoflook en voeg vervolgens de Italiaanse roerbakgroente toe.
Voeg de Jonnie Boer Picadillo kruiden toe en blijf regelmatig roeren.
Bak in de andere pan de burgers op matig vuur in 8-10 minuten gaar. Je kunt ze het beste regelmatig keren, dan garen ze geleidelijk en gelijkmatig.
Zodra de Italiaanse groente een beetje glazig wordt kun je de kidneybonen toevoegen en die nog even kort meebakken.
Breng de roerbakschotel op smaak met wat chilipeper en zout.
Verdeel de roerbakschotel over de borden en leg de zalmburger ernaast.
Klaar is de roerbakschotel met een zalmburger. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl