Rucola salade met avocado en prosciutto
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Maak de zak rucola voorzichtig open aan 1 kant. Schenk hier een beetje olijfolie in en doe er wat peper en zout bij. Hussel de rucola in de zak, zodat alle blaadjes een beetje bedekt zijn met olijfolie, peper en zout. Verdeel de rucola over twee borden.
  2. Pak vervolgens de prosciutto. Scheur de plakjes in stukken en leg deze op de rucola.
  3. Snijd vervolgens de avocado door midden. Verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in de schil in lange repen. Lepel vervolgens het vruchtvlees uit de schil en verdeel dit ook over de twee borden.
  4. Zet een klein steelpannetje op hoog vuur. Zonder olijfolie. Rooster hierin de pijnboompitten, totdat deze lichtbruin zijn. Strooi deze over het gerecht.
SupersnelGezond.nl