Rucolasalade met gerookte zalm
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Als je voor gemak gaat, maak dan de zak met rucola voorzichtig open en alleen aan de bovenkant. Schenk hier een beetje olijfolie in en voeg de peper en zout toe. Hussel de rucola goed door, zodat alle rucola wat olijfolie, zout en peper bevat. Verdeel het vervolgens vanuit de zak direct over de borden.
  2. Pak nu de semi zongedroogde tomaten. Snijd deze in repen en leg ze vervolgens op de rucola.
  3. Schaaf nu de Italiaanse kaas, grana padano, en verdeel de vlokken over de twee borden.
  4. Neem de zalm en rol deze luchtig op tot mooie rolletjes. Leg deze rolletje weer bovenop het gerecht.
  5. Pak nu een klein steelpannetje en zet deze op hoog vuur. Rooster hier de pijnboompitjes in, zodra de pan heet is. Strooi vervolgens de pijnboompitten over het gerecht en serveer het geheel.
SupersnelGezond.nl