Salade met bloemkool en paprika
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Rooster eerst de hazelnoten in een klein steelpannetje, totdat ze een lichtbruine kleur krijgen. Haal ze vervolgens wel uit de pan, zodat ze kunnen afkoelen. Als je ze zou laten liggen in het pannetje, dan garen ze door en daar worden ze zacht van. Dat is minder lekker. Dus zet ze even apart.
  2. Doe vervolgens alles in een grote kom. Begin met de rucola.
  3. Snijd vervolgens de bloemkool in kleine blokjes. Maak de paprika schoon en snijd die ook in blokjes.
  4. Snijd de feta, ook in blokjes.
  5. Snijd vervolgens de blaadjes van de koriander en de blaadjes van de basilicum. Ook dat mag allemaal in de kom.
  6. Voeg vervolgens ook de rozijnen nog toe.
  7. Voeg als laatste de dressing toe. Meng de olijfolie met de appelazijn en giet dit over de salade.
  8. Hussel het geheel goed door, zodat alles goed mengt.
  9. Verdeel het over de borden.
SupersnelGezond.nl