Schelvis met een salade van tomaat en venkel
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingredi├źnten
Instructies
  1. Kruid de schelvis met een beetje peper en zout.
  2. Verhit boter in een pan en bak de schelvis op matige temperatuur in 6-8 minuten gaar. Halverwege keren.
  3. Snij ondertussen de tomaat, met een scherp mes, in dunne plakken. Hoe dunner, hoe lekkerder de salade.
  4. Snij de venkel ook in dunne plakken. Hier geldt ook, hoe dunner, hoe lekkerder de salade.
  5. De de tomaat en venkel in een grote kom en voeg de Taggiasche olijven toe.
  6. Voeg de olijfolie, peper en zout toe.
  7. Hussel het geheel goed door elkaar en verdeel de salade over de borden.
  8. Bestrooi de vis met de gedroogde oregano en leg de vis bovenop de salade.
  9. Klaar is de schelvis met een salade van tomaat en venkel. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl