Schelvis met een salade van tomaat en venkel
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vis
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
1
klontje
boter
1
eetlepel
olijfolie
1
beetje
oregano
gedroogde
1
beetje
peper
280
gram
schelvis
2
eetlepels
Taggiasche olijven
400
gram
tomaten
1
stuk
venkel
1
beetje
zout
Instructies
Kruid de schelvis met een beetje peper en zout.
Verhit boter in een pan en bak de schelvis op matige temperatuur in 6-8 minuten gaar. Halverwege keren.
Snij ondertussen de tomaat, met een scherp mes, in dunne plakken. Hoe dunner, hoe lekkerder de salade.
Snij de venkel ook in dunne plakken. Hier geldt ook, hoe dunner, hoe lekkerder de salade.
De de tomaat en venkel in een grote kom en voeg de Taggiasche olijven toe.
Voeg de olijfolie, peper en zout toe.
Hussel het geheel goed door elkaar en verdeel de salade over de borden.
Bestrooi de vis met de gedroogde oregano en leg de vis bovenop de salade.
Klaar is de schelvis met een salade van tomaat en venkel. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl