Doe als eerste het water in een waterkoker (zo verkort je de bereidingstijd nog iets extra).
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius i.v.m. het naanbrood. Verwarm het brood (volgens de instructies op de verpakking) in de oven zodra deze op temperatuur is.
Snijd de rode peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Hak de rode peper vervolgens in kleine stukjes.
Hak de knoflook fijn.
Rasp de gember.
Doe een eetlepel kokosolie in een pan.
Fruit de rode peper, de knoflook, en de gember samen met de garam masala.
Voeg de gepelde tomaten toe samen met het water.
Mix het geheel tot een egale soep met een staafmixer.
Breng het geheel aan de kook.
Hak ondertussen de koriander fijn.
Zodra de soep kookt kun je de pan van het vuur halen.
Roer de koriander door de soep.
Breng de soep op smaak met een beetje zout.
Serveer de soep met het naanbrood
Klaar is de snelle tomatensoep Indiase stijl. Eet smakelijk!