Tajine met lamsvlees
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Hak de knoflook fijn.
  2. Snijd de ui in kleine stukjes.
  3. Doe een eetlepel kokosolie in een braad- of hapjespan en voeg de knoflook en de gesneden ui toe. Zet de pan op het vuur.
  4. Snijd ondertussen de lamsbout in blokjes en kruid het vlees met een overvolle theelepel ras el hanout en een beetje zout.
  5. Voeg het vlees toe aan de knoflook en de ui en braad het vlees zo’n 2-3 minuten, samen met de knoflook en ui, op hoog vuur.
  6. Voeg vervolgens de tomatenblokjes toe en doe de deksel op de pan en draai het vuur wat zachter.
  7. Snijd ondertussen de paprika’s in blokjes en voeg dit toe.
  8. Voeg vervolgens de rozijnen toe samen met de amandelen en de honing.
  9. Laat het geheel nog even een paar minuten pruttelen en klaar is je tajine met lamsvlees.
SupersnelGezond.nl