Doe een half glas heet water in een pan en zet deze op het vuur.
Voeg de Jonnie Boer Thai Green Curry kruiden toe en roer die door het water heen.
Doe de aardappelen en de pompoen erbij en de deksel op de pan. Kook het geheel 12-14 minuten.
Snijd de shiitakes in dikke plakken en hak het teentje knoflook fijn.
Bak de shiitakes met de knoflook kort in wat olijfolie. Strooi er aan het einde een klein beetje zout overheen. Doe dit vlak voordat de aardappelen en de pompoen gaar zijn.
Als je met z’n tweeën kookt kan de een de shiitakes bakken en de andere de stamppot stampen.
Giet de aardappelen en pompoen af. Voeg er wat zout aan toe en doe de spinazie erbij.
Stamp het geheel tot een mooie Thai green curry pompoen stamppot.
Verdeel de stamppot over de borden en serveer het met de shiitakes.
Klaar is je Thai green curry pompoen stamppot, eet smakelijk!