Thai Massaman Beef Curry
Deze Thai Massaman Beef Curry  is een relatief milde Thaise curry. Massaman is van origine geen Thais woord. Massamancurry zou van oorsprong uit Perzië komen.
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd het sjalotje in halve maantjes.
  2. Hak het teentje knoflook fijn.
  3. Doe de sesamolie in een hapjespan met deksel en fruit de ui samen met de knoflook.
  4. Voeg de biefstukpuntjes toe.
  5. Bak deze kort en voeg dan gelijk de aardappelpartjes met schil, de sperziebonen toe en de Blue Elephant Thaise massaman curry pasta toe.
  6. Roerbak het geheel even kort.
  7. Voeg vervolgens de kokosmelk toe en roer het geheel goed door elkaar.
  8. Doe de deksel op de pan en laat het geheel sudderen totdat de aardappels gaar zijn.
  9. Als het goed is lukt dit precies binnen de 15 minuten in totaal.
  10. Doe de rauwe bloemkoolrijst in diepe borden.
  11. Verdeel de Thai Massaman Beef Curry over de borden.
  12. En klaar is de Thai Massaman Beef Curry. Eet smakelijk!
  13. P.S. Optioneel kun je ook nog een kaneelstokje en/of steranijs toevoegen nadat je de kokosmelk hebt toegevoegd. Dat is een extra smaakmaker.
SupersnelGezond.nl