Vietnamese salade (zoet en pittig)
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Snijd de komkommers in de lengte door midden en lepel de zaadlijsten eruit. Snijd de komkommers vervolgens in plakjes.
  2. Snijd de paprika ook in de lengte door midden en haal ook hier de zaadlijsten eruit. Snijd de paprika vervolgens in dunne reepjes. Doe dan de paprika samen met de taugé bij de komkommer.
  3. Scheur de muntblaadjes in kleine stukjes en strooi deze over de salade.
  4. Hak de rode peper plus de knoflook fijn. Doe hier de geraspte gember bij samen met de appelazijn en de agave siroop. Klop dit het geheel goed door elkaar totdat je een mooie dressing krijgt. Schenk deze dressing over de salade heen.
  5. Hussel alles nog even goed door voordat je het opdient.
SupersnelGezond.nl