Verwarm als eerste de oven voor op 200 graden Celsius.
Scheur de zilverfolie in grote stukken.
Smeer de zalm in met een klein beetje olijfolie en strooi er wat zout en peper over. Leg de zalm in het midden van de zilverfolie.
Scheur de blaadjes basilicum in stukjes en leg deze op de zalm.
Scheur de oesterzwammen aan stukken en leg deze op en naast de zalm.
Halveer de cherrytomaten en leg deze op en naast de zalm.
Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika vervolgens in kleine stukjes en strooi deze over de zalm.
Voeg een eetlepel Taggiasche olijven toe.
Verdeel als laatste de zeekraal over het gerecht.
Zorg dat de zalm niet te zwaar bedekt is, anders heb je kans dat de zalm van bovenaf onvoldoende gaart. Het mooiste moment is wanneer de zalm net aan 50 graden is. Dan is de zalm nog wel wat vochtig, maar steviger en niet meer plakkerig.
Vouw de zilverfolie dicht en zet de zalmpakketjes 25 minuten lang in een, op 200 graden Celsius, voorverwarmde oven op een rooster.