Champignonsoep met een twist
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Doe eerst het water in de waterkoker en breng dit aan de kook.
  2. Hak een teentje knoflook fijn.
  3. Maak de bloemkool schoon en snijd de bloemkool in dunne plakken.
  4. Doe de kokosolie in een grote pan en zet deze op het vuur.
  5. Fruit het teentje knoflook.
  6. Voeg de bloemkool toe samen met de reuzenbonen.
  7. Voeg de ras el hanout kruiden toe samen met wat peper en zout.
  8. Roerbak het geheel kort.
  9. Voeg het kokende water toe en breng het opnieuw aan de kook.
  10. Maak ondertussen de kastanjechampignons schoon en snijd ze in vieren.
  11. Pureer het geheel 5 minuten voor tijd (dat is na 10 minuten vanaf de start) tot een egale soep.
  12. Voeg de kastanjechampignons toe en kook die nog even een paar minuten mee.
  13. Hak ondertussen de bieslook fijn en roer deze door de champignonsoep. Houd een klein beetje achter voor de garnering.
  14. Verdeel de champignonsoep over grote kommen en garneer met het restje bieslook.
  15. Klaar is je champignonsoep met een twist. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl