Courgetti meatballs
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Doe een eetlepel olijfolie in een pan en zet deze op het vuur.
  2. Voeg de rundergehaktballen toe en braad deze 5 minuten lang aan alle kanten.
  3. Hak ondertussen de knoflook fijn.
  4. Maak de ui schoon en snijd deze in blokjes.
  5. Voeg na die 5 minuten de knoflook en ui toe.
  6. Bak het geheel nog enkelen minuten, totdat de ui glazig wordt.
  7. Voeg dan de tomatenblokjes toe.
  8. Voeg de tomatenpuree toe.
  9. Voeg de balsamicoazijn, rozemarijn, tijm, peper en het zout toe.
  10. Breng dit zachtjes aan de kook en laat het enkele minuten pruttelen.
  11. Rasp ondertussen de kaas.
  12. Ik vind het het lekkerste om de courgetti kort in een wok te bereiden. Het doel is echt alleen maar opwarmen. Wok het dus kort.
  13. Verdeel de courgetti over de borden.
  14. Voeg de meatballs in tomatensaus toe.
  15. Garneer het geheel met wat Parmezaanse kaas.
  16. Klaar is de courgetti meatballs. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl