Garnalen met witte bonen en sinaasappel
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vis
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
250
gram
cannellinibonen
225
gram
grote garnalen
1
eetlepel
olijfolie
1
beetje
peper
1
stuk
rode paprika
1
stuk
sinaasappel
100
gram
zeekraal
1
beetje
zout
Instructies
Snijd eerst de rode paprika in blokjes.
Snijd vervolgens de sinaasappel in kleine stukjes.
Doe de olijfolie in een grote wok en zet deze op het vuur.
Voeg de grote garnalen toe. Strooi er wat zout en peper over en wok de garnalen totdat ze beginnen te verkleuren.
Voeg dan de zeekraal toe en wok het geheel nog even kort.
Voeg vervolgens de cannellinibonen toe, samen met de rode paprika en de sinaasappel.
Verwarm het geheel kort en verdeel het gerecht over de kommen.
Klaar is het garnalen met witte bonen en sinaasappel gerecht. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl