Linzen schotel
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Maak even de keuze of je het met koude linzen of warme linzen wilt eten. Het kan allebei. De linzen zijn in de fabriek al voorgekookt en je kunt ze dus prima koud eten. Als je trek hebt in iets warms, kun je ze ook in hun eigen vocht voorzicht verwarmen. Niet laten koken.
  2. Snijd de bleekselderij eerst in de lengte door midden. Snijd erna de repen in dunne plakjes. Doe deze in een grote kom.
  3. Halveer vervolgens de cherrytomaatjes. Doe die bij de bleekselderij.
  4. Pel een teentje knoflook en hak deze goed fijn. Doe die bij de bleekselderij en de cherrytomaatjes.
  5. Strooi de theelepel Garam Masala over het gerecht.
  6. Hak de koriander fijn en doe deze bij de rest. Hussel het geheel nu goed door elkaar zodat de Garam Masala ook mooi door het gehele gerecht verspreid wordt.
  7. Doe er als laatste de koude of warme linzen bij en hussel het geheel nog eens goed.
  8. Verdeel over de borden.
SupersnelGezond.nl