Pasta met broccoli en amandelen
Keuken
Vis
Maaltijd
Avondeten
,
Gezonde recepten
Keyword
Gezond, Pittig, Snel, Winter, Zomer
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
2
eetlepels
amandelschaafsel
30
gram
ansjovisfilets
700
gram
broccoli
1
beetje
chilipeper
100
gram
feta
1
teentje
knoflook
150
gram
Penne volkoren pasta
beetje
peper
1
eetlepel
roomboter
Instructies
Zet een pan met water op het vuur en zodra het water kookt, kook de pasta zoals vermeld op de verpakking.
Zet een klein pannetje op het vuur en rooster kort het amandelschaafsel.
Snijd de roosjes van de broccoli af en snijd de steel in schijfjes.
Snijd de ansjovis in kleine stukjes.
Doe de schijfjes van de broccolisteel samen met de knoflook, in stukjes gesneden ansjovis, peper en de boter in een pan.
Stoom de broccoliroosjes ongeveer 5 minuten, of kook ze in een klein laagje water met een deksel op de pan.
Giet de pasta af, doe de broccoli erbij en schep het mengsel uit de andere pan erdoorheen.
Snijd de feta in blokjes en voeg deze toe.
Meng alles goed door elkaar.
SupersnelGezond.nl