Pasta primavera (lente pasta)
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Bereid de spelt pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de knoflook, courgettes, wortelen, rode paprika en de zongedroogde tomaten. De rode paprika, knoflook en zongedroogde tomaten met een mes en de courgette en wortelen met de mandoline.
  3. Zet vervolgens een pan op het vuur met twee eetlepels olijfolie. Roerbak eerst kort de knoflook. Doe er daarna de courgettes, wortelen, erwten and de rode paprika bij. Roerbak het geheel ongeveer 7 minuten.
  4. Voeg de spinazie en de zongedroogde tomaten toe. Roerbak dit kort totdat de spinazie gaat slinken. Let op, dat gaat ineens heel snel. Bak de spinazie niet helemaal stuk. Haal de pan vlak voordat de spinazie klaar is van het vuur.
  5. Voeg peper, zout en gedroogde Italiaanse kruiden toe naar smaak.
  6. Giet de pasta af. Doe de pasta bij de roerbak groente en hussel het geheel goed.
SupersnelGezond.nl