Romige Indiase kip curry (snel, simpel en goddelijk lekker!)
Deze romige Indiase kip curry is supersnel en simpel te bereiden én het smaakt ook goddelijk lekker! Het bevat de essentie van de perfecte kip curry!
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de olijfolie in een pan.
  2. Rasp de gember en voeg deze toe.
  3. Snijd de ui in partjes en doe de ui in de pan.
  4. Fruit de ui.
  5. Snijd ondertussen de kipfilet in blokjes en voeg de kip toe.
  6. Voeg de Jonnie Boer Garam Masala kruidenmix, de kurkuma en een beetje zout toe.
  7. Bak de kip kort tot deze mooi bruin begint te kleuren.
  8. Voeg de tomatenblokjes met knoflook toe.
  9. Voeg de crème fraîche light toe.
  10. Breng het geheel langzaam aan de kook.
  11. Hak ondertussen de koriander fijn.
  12. Verdeel de rauwe bloemkoolrijst over de borden.
  13. Verdeel de kip curry over de borden.
  14. Garneer met de koriander.
  15. Klaar is romige Indiase kip curry. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl