Simpele warmgerookte zalm met bietensalade
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vis
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
7,5
gram
dille
1
stuk
komkommer
2
theelepels
mierikswortel
1
eetlepel
olijfolie
1
beetje
peper
500
gram
voorgekookte rode biet
250
gram
warmgerookte zalmfilet
1
beetje
zout
Instructies
Doe de olijfolie in een kom met een beetje peper en zout.
Pluk de dunne takjes van de dille en scheur ze in kleinere stukjes. Voeg dit toe aan de olijfolie.
Snijd de komkommer in hele dunne plakjes.
Voeg de komkommer toe aan de olijfolie en de dille.
Hussel het geheel goed door elkaar.
Doe twee eetlepels van het vocht van de bieten in een aparte kom en voeg hier de mierikswortel aan toe.
Meng dit tot een egale dressing.
Snijd de bieten in partjes.
Verdeel de komkommer en de biet over de borden.
Leg hier de warmgerookte zalmfilet bovenop.
Garneer de warmgerookte zalmfilet en de biet met de mieriksworteldressing.
SupersnelGezond.nl