Snelle Indiase curry
Deze snelle Indiase curry is niet alleen snel, het is ook weer een heerlijk simpel en lekker recept! Boordevol groenten. Supersnel en gezond dus!
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vlees
Maaltijd
Avondeten
,
Gezonde recepten
Keyword
Gezond, Snel, Winter, Zomer
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
200
gram
bloemkool
roosjes
1
theelepel
Jonnie Boer Garam Masala
300
gram
kipdijfilet
1
eetlepel
olijfolie
225
gram
pompoen
diepvriesblokjes
1
stuk
rode ui
200
gram
sperziebonen
gebroken
2
stuks
tomaten
1
beetje
zout
Instructies
Zet een grote wok met anti-aanbaklaag op het vuur.
Doe de Jonny Boer Garam Masala kruiden in de pan. Laat deze even op temperatuur komen, zo komen de geuren optimaal vrij.
Snijd ondertussen de rode ui in partjes en voeg deze toe aan de kruiden.
Snijd vervolgens de kipdijfilet in blokjes en voeg deze toe samen met de olijfolie.
Braad de kipdijfilet totdat de buitenkant bruin begint te kleuren.
Voeg dan de pompoenblokjes toe samen met de gebroken sperziebonen en de bloemkool.
Snijd de tomaten in blokjes en voeg deze toe.
Verhit het geheel totdat de groente beetgaar is.
Breng het geheel op smaak met zout.
Klaar is de snelle Indiase curry. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl