Snelle Mexicaanse soep
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Doe een eetlepel olijfolie in een kom en voeg de helft van de Jonnie Boer Picadillo kruiden toe met een beetje zout. Roer dit goed door elkaar.
  2. Snijd de kipfilet in blokjes en voeg de kip toe aan de olijfolie met de kruiden. Schep de kipfilet net zo lang om totdat de marinade goed verdeeld is over de kip.
  3. Maak de ui schoon en snijd deze in halve maantjes.
  4. Zet een grote pan op het vuur (ikzelf gebruik een wok) roerbak de kip samen met de ui.
  5. Snijd ondertussen de paprika in blokjes.
  6. Zodra de kip bruin en de ui glazig geworden is, kun je de paprika samen met de kikkererwten toevoegen.
  7. Roerbak dit kort en voeg vervolgens de Tomato Frito toe met het water en de rest van de Jonnie Boer Picadillo kruiden.
  8. Breng het geheel aan de kook en serveer de soep vervolgens in grote kommen.
  9. Klaar is je snelle Mexicaanse tomatensoep. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl