Spruitenstamppot met paddenstoelen
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe als eerste een laagje water (1) in een pan en zet deze op het vuur.
  2. Voeg de aardappelen en de spruitjes toe.
  3. Doe de deksel op de pan en zet een timer op 12 minuten.
  4. Hak ondertussen de knoflook en de peterselie fijn en snijd de paddenstoelen in plakken/stukken.
  5. Zet een braadpan op het vuur, zodra de timer op nog 4 minuten te gaan staat.
  6. Doe hier de olijfolie in, samen met de knoflook. Bak de knoflook heel kort en voeg de paddenstoelen toe. Bak het geheel op laag vuur.
  7. Zodra de timer afloopt kun je de aardappelen en spruitjes afgieten.
  8. Voeg de mosterd, de Jonnie Boer Thai Green Curry kruiden en een beetje zout toe. Stamp het geheel tot een grove spruitenstamppot.
  9. Voeg vervolgens de peterselie toe aan de paddenstoelen en bak die nog even heel kort mee terwijl je ondertussen de spruitenstamppot verdeelt over de borden.
  10. Voeg nog een klein beetje zout toe aan de paddenstoelen en verdeel dit vervolgens ook over de borden met spruitenstamppot.
  11. Klaar is je spruitenstamppot met paddenstoelen, eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl