Het gerecht bestaat uit 3 onderdelen: 1) bloemkoolrijst met de koriander en de limoen, 2) de zwarte bonen met de mango, ui koriander en limoen en 3) de garnalen met de sweet chili marinade.
Doe de bloemkoolrijst in een grote kom. Voeg hier de helft van het limoensap en de helft van de koriander aan toe.
Hussel het geheel goed door elkaar en breng de bloemkoolrijst op smaak met wat zout. Zet de kom even apart.
Spoel de zwarte bonen goed af en doe deze in een andere grote kom.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes en voeg deze toe aan de zwarte bonen.
Snipper de rode uit en voeg de ui toe aan de zwarte bonen en de mango.
Voeg de andere helft van de koriander en het limoensap toe en hussel het geheel goed door elkaar.
Breng het geheel op smaak met wat zout.
Maak de marinade voor de garnalen door de olijfolie, honing en chilipoeder te mengen (wees voorzichtig met de hoeveelheid chili). Breng de marinade op smaak met wat zout.
Zet een wok op het vuur en doe de marinade erin.
Voeg de garnalen toe en wok de garnalen kort op hoog vuur, totdat ze mooi roze kleuren.
Verdeel de bloemkoolrijst over de borden.
Verdeel de zwarte bonen met de mango vervolgens over de borden.
Garneer het geheel met de sweet chili garnalen.
Klaar is je sweet chili limoen garnalen met bloemkoolrijst. Eet smakelijk!