Vegan curry
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Doe de olijfolie samen met de rode curry paste en de tomatenpuree in een hapjespan en zet deze op het vuur.
  2. Voeg de Marokkaanse wokgroente met kikkererwten toe.
  3. Voeg de aardappelpartjes met schil toe.
  4. Roerbak dit kort.
  5. Blus het af met het water.
  6. Snijd de savooiekool in stukken, inclusief het binnenstuk, en leg dit op de vegan curry.
  7. Doe de deksel op de pan en laat het 10 minuten sudderen.
  8. Hak ondertussen de munt en peterselie in grove stukken.
  9. Voeg de munt en peterselie op het laatst toe en roer het geheel even goed door.
  10. Verdeel de vegan curry over de borden. Klaar is de vegan curry, eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl