Vegan curry
Keuken
Glutenvrij
,
Vegetarisch
,
Zuivelvrij
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
200
gram
aardappelpartjes met schil
400
gram
Marokkaanse wokgroente met kikkererwten
7,5
gram
munt
1
eetlepel
olijfolie
7,5
gram
peterselie
1
eetlepel
rode curry paste
500
gram
savooiekool
35
gram
tomatenpuree
125
ml
water
Instructies
Doe de olijfolie samen met de rode curry paste en de tomatenpuree in een hapjespan en zet deze op het vuur.
Voeg de Marokkaanse wokgroente met kikkererwten toe.
Voeg de aardappelpartjes met schil toe.
Roerbak dit kort.
Blus het af met het water.
Snijd de savooiekool in stukken, inclusief het binnenstuk, en leg dit op de vegan curry.
Doe de deksel op de pan en laat het 10 minuten sudderen.
Hak ondertussen de munt en peterselie in grove stukken.
Voeg de munt en peterselie op het laatst toe en roer het geheel even goed door.
Verdeel de vegan curry over de borden. Klaar is de vegan curry, eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl