Venkelsalade met avocado en zalm
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Kook als eerste het ei. Dat duurt het langst, dus het is goed om daarmee te beginnen. Kook het ei ongeveer 7 minuten in kokend water.
  2. Snijd vervolgens de venkel in dunne reepjes.
  3. Snijd de avocado door midden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in de schil in een raster en lepel het vruchtvlees eruit. Dan heb je de avocado gelijk in blokjes.
  4. Snijd de gerookte zalm in reepjes en voeg deze toe.
  5. Zet vervolgens een klein anti aanbak pannetje op het vuur en rooster daarin de pijnboompitten totdat ze beginnen te verkleuren.
  6. Maak de dressing door de eetlepel olijfolie, de eetlepel pesto en de eetlepel citroensap met elkaar te vermengen.
  7. Mix het geheel goed door elkaar. Breng het op smaak met peper en zout.
  8. Verdeel het gerecht over twee borden of kommen en strooi er de pijnboompitten overheen en leg het ei bovenop.
SupersnelGezond.nl