Venkelsalade met peer en Parmezaanse kaas
Deze venkelsalade met peer en Parmezaanse kaas is een ideale combinatie tussen zoet, zout en vet. Superlekker en toch supergezond!
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Servings
2personen
Cook Time
15minuten
Ingredients
Instructions
  1. Snijd de venkel in dunne plakjes en doe deze in een grote kom.
  2. Voeg de olijfolie, balsamico, peper en zout toe.
  3. Kneed de venkel voorzichtig met je handen, totdat alle venkel egaal bedekt is met de olijfolie en de balsamico.
  4. Voeg de rucola toe.
  5. Voeg de peer toe.
  6. Hussel het geheel goed door elkaar.
  7. Verdeel de venkelsalade over de borden.
  8. Garneer met geraspte Parmezaanse kaas en walnoten.
  9. Klaar is de venkelsalade met peer en Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl