Venkelsalade met peer en Parmezaanse kaas
Deze venkelsalade met peer en Parmezaanse kaas is een ideale combinatie tussen zoet, zout en vet. Superlekker en toch supergezond!
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vegetarisch
Maaltijd
Gezonde recepten
,
Lunch
,
Salade
Keyword
Gezond, Snel, Zomer
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
1
eetlepel
balsamicoazijn
goede kwaliteit
1
eetlepel
olijfolie
30
gram
Parmezaanse kaas
230
gram
peer
eventueel op lichte siroop
1
beetje
peper
45
gram
rucola
400
gram
venkel
30
gram
walnoten
1
beetje
zout
Instructions
Snijd de venkel in dunne plakjes en doe deze in een grote kom.
Voeg de olijfolie, balsamico, peper en zout toe.
Kneed de venkel voorzichtig met je handen, totdat alle venkel egaal bedekt is met de olijfolie en de balsamico.
Voeg de rucola toe.
Voeg de peer toe.
Hussel het geheel goed door elkaar.
Verdeel de venkelsalade over de borden.
Garneer met geraspte Parmezaanse kaas en walnoten.
Klaar is de venkelsalade met peer en Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl