Verfrissende quinoa salade
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rooster de pijnboompitten in een pannetje zonder olie. Laat ze erna niet in het pannetje liggen, dan heb je kans dat ze zacht worden doordat je ze al het ware blijft verwarmen. Leg ze dus, zodra ze klaar zijn, even apart op een schoteltje.
  3. Snijd de komkommer (geschild en in kleine blokjes gesneden), tomaat (zonder zaadjes en in kleine blokjes gesneden), ui (fijngehakt) en pepeterselie (gehakt). Meng dit door de quinoa zodra deze klaar is.
  4. Voeg als laatste een scheutje olie, de citroensap en citroenschil toe. Breng het geheel op smaak met peper en zout indien gewenst.
  5. Verdeel het over twee schaaltjes.
SupersnelGezond.nl