Griekse salade met bloemkoolrijst
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vegetarisch
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
400
gram
bloemkoolrijst
150
gram
feta
1
teentje
knoflook
1/2
stuk
komkommer
1
eetlepel
olijfolie
1
beetje
peper
1
eetlepel
Provençaalse kruiden
1
stuk
rode paprika
1
stuk
rode ui
2
eetlepels
Taggiasche olijven
1
beetje
zout
Instructions
Doe de rauwe bloemkoolrijst in een grote kom.
Schenk hier de olijfolie bij.
Hak het teentje knoflook fijn en voeg deze toe aan de bloemkoolrijst.
Breng de bloemkoolrijst verder op smaak met de Provençaalse kruiden en een beetje zout en peper.
Snijd de komkommer in dunne plakjes en voeg deze toe.
Snijd de rode ui in dunne halve maantjes en voeg deze toe.
Snijd de rode paprika in blokjes en voeg deze toe.
Voeg vervolgens de Taggiasche olijven toe.
Snijd de feta in platte vierkante plakjes en voeg deze toe.
Hussel het geheel goed door elkaar en klaar is de Griekse salade met bloemkoolrijst. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl