Lazy chicken
Ik heb dit gerecht lazy chicken genoemd, omdat het te simpel is. Na een korte voorbereiding kun je lui onderuit zakken en de oven al het werk laten doen.
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vlees
,
Zuivelvrij
Maaltijd
Avondeten
,
Gezonde recepten
Keyword
Gezond, Winter, Zomer
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediƫnten
1,5
theelepel
Jonnie Boer Al-Andalus
kruidenmix
300
gram
kipdijfilet
2
eetlepels
olijfolie
400
gram
pompoen
in blokjes
200
gram
spruitjes
geschoonde en kleine
1
stuk
rode ui
1
beetje
zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Maak de ui schoon en snijd deze in grove partjes.
Haal de verschillende lagen van de ui los.
Verdeel de pompoen, spruitjes en ui over een grote schaal.
Schenk er een beetje olijfolie overheen en strooi er wat zout overheen.
Hussel het geheel goed door elkaar.
Snijd de kipdijen doormidden.
Doe de grove stukken in een kom.
Schenk er wat olijfolie overheen.
Strooi er vervolgens wat zout overheen samen met de Jonnie Boer Al-Andalus kruidenmix.
Zorg dat alle stukken kipdijfilet een mooi egaal laagje kruiden krijgen.
Plaats de kipdijfilet tussen de groenten.
Zet de schaal in de oven en wacht 45 minuten.
Klaar is je lazy chicken. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl