Low carb mango sushi rice met zalm
Low carb mango sushi rice met zalm. Superlekker! De sushi rice is op basis van bloemkoolrijst. Door de hüttenkäse wordt het een verrassend lekkere plakrijst
Keuken
Glutenvrij
,
Koolhydraatarm
,
Vis
Maaltijd
Avondeten
,
Gezonde recepten
,
Lunch
Keyword
Gezond, Snel, Winter, Zomer
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
7,5
gram
basilicum
400
gram
bloemkoolrijst
200
gram
hüttenkäse
1
stuk
mango
2
theelepels
mierikswortel
1
eetlepel
vissaus
250
gram
warmgerookte zalmfilet
Instructies
Doe de bloemkoolrijst in een grote kom.
Voeg de hüttenkäse, mierikswortel en vissaus toe.
Meng het geheel goed, totdat er een plakrijst ontstaat.
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
Hak de basilicum in dunne reepjes.
Roer de mango en de basilicum door de plakrijst heen.
Verdeel de plakrijst over de borden.
Garneer met de zalm.
Klaar is de low carb mango sushi rice met zalm. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl