Roerbak tofu en tomaat
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Dit is echt gemakkelijk en erg snel. Snijd de ui en de paprika en bak deze kort in een pan.
  2. Verkruimel de tofu met je handen en doe het even in een kom. Snijd de tomaten en gooi deze samen met de tofu in de pan erbij.
  3. Voeg net zo veel kurkuma totdat de tofu er geel (net als een geklutst ei) uit ziet. Breng verder op smaak met zout en peper. Hussel er vlak voor het opdienen een paar gescheurde blaadjes basilicum doorheen.
  4. Let op! Proef voordat je uitserveert. Tofu is van zichzelf smakeloos. Als je vindt dat het gerecht nergens naar smaakt en je hebt het recept plus verhouding goed gevolgd, dan heb je zeer waarschijnlijk te weinig zout gebruikt. Breng het dus echt op smaak voordat je het uitserveert.
  5. Als extra optie kun je het serveren op een snee (geroosterd) speltbrood en een laagje spinazie blaadjes.
SupersnelGezond.nl