Romige zalmsalade
Deze romige zalmsalade is om je vingers bij op te eten. Top hoofdgerecht, maar de zalmsalade kan ook prima een bijgerecht zijn.
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe de olijfolie in een pan en wok de CêlaVíta Wokjes aardappelblokjes zoals aangegeven op de verpakking, met een beetje zout.
  2. Doe de crème fraîche light, mierikswortel, dille en peper in een grote kom. Mix het geheel tot een egaal geheel.
  3. Snijd de komkommer in blokjes en doe deze in de kom.
  4. Snijd de plakjes gerookte zalm in blokjes en voeg deze ook toe.
  5. Voeg de aardappelblokjes toe zodra deze klaar zijn.
  6. Hussel het geheel goed door elkaar.
  7. Verdeel de romige zalmsalade over de kommen.
  8. Snijd de bieslook in dunne ringetjes en garneer het gerecht met de bieslook.
  9. Gebruik het sap van de citroen om over het gerecht te sprenkelen.
  10. Klaar is de romige zalmsalade. Eet smakelijk!
  11. Laat even in een reactie, onder het recept, weten wat jij ervan vond.
SupersnelGezond.nl