Romige zalmsalade
Deze romige zalmsalade is om je vingers bij op te eten. Top hoofdgerecht, maar de zalmsalade kan ook prima een bijgerecht zijn.
Keuken
Glutenvrij
,
Vis
Maaltijd
Avondeten
,
Gezonde recepten
,
Lunch
,
Salade
Keyword
Gezond, Snel, Winter, Zomer
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
7,5
gram
bieslook
1
stuk
komkommer
2
theelepels
mierikswortel
450
gram
CêlaVíta Wokjes aardappelblokjes
1/2
stuk
citroen
125
ml
crème fraîche light
1
theelepel
dille
gedroogd
200
gram
gerookte zalm
1
eetlepel
olijfolie
1
beetje
peper
1
beetje
zout
Instructions
Doe de olijfolie in een pan en wok de CêlaVíta Wokjes aardappelblokjes zoals aangegeven op de verpakking, met een beetje zout.
Doe de crème fraîche light, mierikswortel, dille en peper in een grote kom. Mix het geheel tot een egaal geheel.
Snijd de komkommer in blokjes en doe deze in de kom.
Snijd de plakjes gerookte zalm in blokjes en voeg deze ook toe.
Voeg de aardappelblokjes toe zodra deze klaar zijn.
Hussel het geheel goed door elkaar.
Verdeel de romige zalmsalade over de kommen.
Snijd de bieslook in dunne ringetjes en garneer het gerecht met de bieslook.
Gebruik het sap van de citroen om over het gerecht te sprenkelen.
Klaar is de romige zalmsalade. Eet smakelijk!
Laat even in een reactie, onder het recept, weten wat jij ervan vond.
SupersnelGezond.nl