Salade met bloemkoolrijst, kikkererwten en granaatappelpitjes
Weer een toppertje deze salade met bloemkoolrijst, kikkererwten en granaatappelpitjes. Een combinatie van het Midden-Oosten en India. Heerlijk en gezond!
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Marineer als eerste de kikkererwten.
  2. Doe de kikkererwten in een kom en voeg een eetlepel olijfolie toe. Voeg de Jonnie Boer Garam Masala kruidenmix toe met een beetje zout. Meng het geheel goed door elkaar en zet even weg.
  3. Doe een halve eetlepel olijfolie in de zak met rucola. Voeg een kleine beetje zout toe en hussel het geheel goed zodat de olijfolie en het zout goed verdeeld worden over de rucola.
  4. Verdeel de rucola over de borden.
  5. Doe de bloemkoolrijst in een kom. Voeg een eetlepel olijfolie toe met de Jonnie Boer Za’atar kruidenmix. Hussel het geheel goed door elkaar.
  6. Verdeel de bloemkoolrijst over de borden.
  7. Verdeel de kikkererwten over de borden.
  8. Verdeel de granaatappelpitten over de borden.
  9. Meng de tahin, het sap uit de citroen, wat water en een beetje zout tot een egale dressing.
  10. Drapeer de dressing over het gerecht.
  11. Klaar is de salade met bloemkoolrijst, kikkererwten en granaatappelpitjes. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl