Sliptong met haricoverts en cherrytomaatjes
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Kook als eerste voldoende water om de groente te kunnen blancheren. Dat kun je ook even snel doen in een waterkoker.
  2. Bestrooi vervolgens de vis aan beide kanten met de bloem. Niet te veel. Zet vervolgens een pan op middelmatig vuur met wat olijfolie of roomboter. Met roomboter is stiekem wel erg lekker. Beter zou zijn om het met geklaarde boter te doen en aan het eind voor de smaak alleen een klont roomboter.
  3. Leg erna de vis erin. Bestrooi de vis met wat zout, peper, tijm en marjolein. Draai de vis na 2-3 minuten om. Zodra de andere kant ook mooi bruin geworden is, is de vis klaar.
  4. Ondertussen kun je de groente toevoegen aan het kokende water samen met het bouillonblokje. Laat de boontjes ongeveer 3-4 minuten in het kokende water liggen. Na 2 minuten zou je kunnen overwegen om ook de tomaatjes nog even 1-2 minuten mee te blancheren.
  5. Hak een teentje knoflook fijn en meng deze door de Griekse yoghurt heen.
  6. Verdeel vervolgens de vis en de groente over twee borden. Schep een beetje Griekse yoghurt op de groenten.
SupersnelGezond.nl