Snelle stoofpot met kabeljauw
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Hak de twee teentjes knoflook fijn. Giet een beetje olijfolie in een pan en doe hier de knoflook bij in. Zet deze op het vuur en bak de knoflook een kleine minuut. Niet te lang, laat de knoflook niet aanbranden.
  2. Voeg vervolgens de Provençaalse wokgroente toe. Bestrooi het geheel met een beetje peper en zout. Bak dit geheel nog ongeveer twee minuten.
  3. Blus het af met de 100 ml witte wijn en de Tomato frito. Voeg de halve eetlepel Provençaalse kruiden toe en hussel het geheel goed door elkaar.
  4. Scheur de filet in stukken en voeg deze als laatste ook toe.
  5. Zet de deksel op de pan en laat het nog zo’n 5 minuten stoven.
  6. Verdeel het gerecht over grote kommen.
SupersnelGezond.nl