Snelle Thaise gele curry met bloemkoolrijst
Ik had al een Thaise gele curry recept op de website staan, maar deze snelle Thaise gele curry met bloemkoolrijst is nóg simpeler en sneller te bereiden.
Keuken
Koolhydraatarm
,
Vis
,
Zuivelvrij
Maaltijd
Avondeten
,
Gezonde recepten
Keyword
Gezond, Pittig, Snel, Winter, Zomer
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Porties
2
personen
Kook Tijd
15
minuten
Ingrediënten
7,5
gram
basilicum
400
gram
bloemkoolrijst
70
gram
Blue Elephant Thaise gele curry pasta
225
gram
grote garnalen
diepvries
165
ml
kokosmelk
1/2
stuk
limoen
1
eetlepel
sesamolie
250
gram
Thaise wokgroente
165
ml
water
Instructies
Doe de Blue Elephant Thaise gele curry pasta in een wok met de sesamolie.
Verwarm dit op halfhoog vuur tot een aroma vrijkomt.
Voeg de kokosmelk toe.
Vul het blikje met water en voeg het water toe.
Voeg de garnalen toe (kan zo uit de diepvries).
Voeg de Thaise wokgroente toe.
Breng het geheel aan de kook en laat het een paar minuten koken totdat de garnalen gaar zijn.
Snijd ondertussen de basilicum in reepjes.
Verdeel de rauwe bloemkoolrijst over de borden.
Schep hier de Thaise gele curry overheen.
Garneer met de basilicum en een partje limoen.
Klaar is de snelle Thaise gele curry met bloemkoolrijst. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl