Bietensalade met korianderdressing
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Snijd de bieten in grove stukken.
  2. Pel de knoflook en hak deze vervolgens fijn.
  3. Snijd de peper in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten. Maak hem schoon en snijd hem fijn.
  4. Zet een pan op het vuur met wat olijfolie.
  5. Fruit de rode peper en de knoflook in olie en voeg een minuut later het komijnzaad toe.
  6. Blus dit geheel af met het sinaasappelsap.
  7. Voeg hieraan vervolgens de honing toe.
  8. Haal de pan van het vuur. Doe de bieten in de pan erbij en de helft van de koriander. Schep het goed om.
  9. Breng op smaak met zout en peper.
  10. Verdeel het gerecht over de borden. Strooi de rest van de koriander (eventueel samen met het amandelschaafsel) over het gerecht.
SupersnelGezond.nl