Indiase curry met mango
De Indiase curry met mango is simpel en snel, maar vooral ook superlekker! En nog eens vegan ook. Ideaal om mee af te wisselen dus.
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Porties
2personen
Kook Tijd
15minuten
Ingredi├źnten
  • 7,5gram koriander
  • 240gram mango
  • 40gram Patak’s Indiase Kruidenpasta Madras
  • 2stuks tomaten
  • 150gram volkoren basmati rijst
  • 1beetje water
  • 400gram Wokgroente Indiaas pompoen bloemkool
  • 1beetje zout
Instructies
  1. Kook de rijst volgens de instructie op de verpakking.
  2. Doe de Patak’s Indiase Kruidenpasta Madras in een wok en zet de wok op het vuur.
  3. Voeg de wokgroente Indiaas pompoen bloemkool toe.
  4. Snijd de tomaten in blokjes en voeg deze ook gelijk toe.
  5. Roerbak het geheel zo’n 10 minuten.
  6. Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  7. Hak alvast de koriander fijn.
  8. Voeg eventueel wat water toe als de groenten te droog worden. Het mag een beetje smeuïg geheel worden.
  9. Giet de rijst 2 minuten voor tijd af.
  10. Voeg de rijst toe aan de groenten samen met de mango en de koriander.
  11. Breng het gerecht op smaak met nog een klein beetje zout.
  12. Verwarm het geheel nog even kort.
  13. Verdeel het gerecht over de kommen en klaar is de Indiase curry met mango.
  14. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl