Ceci in zimino
Keuken
Glutenvrij
,
Veganistisch (vegan)
,
Vegetarisch
,
Zuivelvrij
Maaltijd
Avondeten
,
Gezonde recepten
,
Soep
Keyword
Gezond, Snel, Winter, Zomer
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Servings
2
personen
Cook Time
15
minuten
Ingredients
125
gram
kastanjechampignons
in plakjes
265
gram
kikkererwten
1
eetlepel
olijfolie
1
beetje
peper
7,5
gram
peterselie
200
gram
spinazie
4
stuks
tomaten
35
gram
tomatenpuree
1
stuk
ui
1
beetje
zout
Instructions
Snipper de ui.
Zet een pan op het vuur met olijfolie.
Fruit de ui.
Snijd ondertussen de tomaten in blokjes.
Voeg de champignons, tomaten, tomatenpuree en kikkererwten toe.
Roer het geheel goed door elkaar.
Voeg de spinazie toe en doe de deksel op de pan.
Laat de spinazie wat slinken en roer vervolgens alles nog eens goed door elkaar.
Laat het gerecht even pruttelen, totdat er een rijk gevulde soep ontstaat.
Hak ondertussen de peterselie fijn.
Breng de soep op smaak met peper en zout.
Verdeel de soep over de kommen en garneer de soep met de peterselie.
Klaar is de Ceci in zimino. Eet smakelijk!
SupersnelGezond.nl