Blender
Spread the love!

Waarom een blender

Waarom is een blender essentieel? Een blender maakt het super makkelijk om grote hoeveelheden groente en fruit te nuttigen. Zonder dat je het echt door hebt.

Kijk maar naar de smoothie recepten. Voordat je het weet zit je met 1 glas vocht al over de helft van de meest uitgesproken regel: eet minimaal 2 stuks fruit en 2 ons groente per dag. Naast smoothies, maak je met een blender ook supersnel een heerlijke broccoli munt soep.

Om die reden is een blender dus niet alleen makkelijk maar verlaagd de drempel tot gezond te eten.

Welke blender

De gerechten op deze website waarvoor je een blender nodig hebt, zijn met een blender gemaakt die in de aanbieding was. Hij koste nog geen 30 euro. Het hoeft dus zeker niet duur te zijn om er eentje te kopen! Kijk eerst rustig eens wat rond. Op het internet zijn genoeg websites te vinden die producten vergelijken en waar mensen hun ervaringen delen, bijvoorbeeld www.kieskeurig.nl.

Zorg wel dat de blender een inhoud heeft van minimaal 1,5 liter. Rekening houdend met smoothies en soepen voor 2 personen. Dat werkt gewoon lekkerder en sneller. Dan past er namelijk ook 200 gram spinazie in 1 keer in de kan. Er zijn ook grotere, maar die zaak vaak weer duurder. Afhankelijk van je budget heb je keuze genoeg.

Soortgelijke Berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *