Ciaudedda Lucania
De Ciaudedda Lucania is een rijk bijgerecht, gemaakt van gestoofde uien, artisjokken, aardappelen en tuinbonen. Op smaak gebracht door de umami van spek.
De Ciaudedda Lucania is een rijk bijgerecht, gemaakt van gestoofde uien, artisjokken, aardappelen en tuinbonen. Op smaak gebracht door de umami van spek.
Deze venkel courgettesalade met sardines is echt een lekker fris en verrassend gerecht. De amandelen en de rozijnen geven het net dat beetje extra.
Pantelleria-salade is een traditioneel recept van het eiland Pantelleria, een prachtige plek, vol met natuurlijke en gastronomische schatten.
Ratatouille is een Frans gerecht van gestoofde groenten, dat vooral in de Provence veel wordt bereid. Deze ratatouille heb ik een Italiaanse twist gegeven.
Traybake: alle ingrediënten op een bakplaat en de oven doet de rest. Deze maak ik met pompoen, kastanjechampignons, tomaat, rode ui en mozzarella.
Deze hete bliksem met een twist is gebaseerd op een gouden combinatie, namelijk zoete aardappel, tijm en honing. Dat is zo gruwelijk lekker!
Deze lauwwarme aardappelsalade met tonijn is zo simpel en zo lekker! Ik heb mijn vingers erbij opgegeten en de kom leeggelikt 😋. Echt een toprecept!
Dit Mexicaanse gerecht is zo snel en simpel te bereiden, dat ik het naar de “de snelste muis van Mexico” heb vernoemd: Speedy Gonzales!
Aloo gobi is een vegetarisch gerecht uit het Indiase subcontinent gemaakt met aardappelen, bloemkool en Indiase kruiden. Snel te bereiden en superlekker!
Polenta e funghi is Italiaans voor polenta en paddenstoelen. Polenta is gemalen maïsmeel. Dus dit gerecht is gewoon gemalen maïsmeel met paddenstoelen :-D.
Ik heb dit gerecht lazy chicken genoemd, omdat het te simpel is. Na een korte voorbereiding kun je lui onderuit zakken en de oven al het werk laten doen.
Deze snelle Indiase curry is niet alleen snel, het is ook weer een heerlijk simpel en lekker recept! Boordevol groenten. Supersnel en gezond dus!
Carlo Kool maakt gezonde keuzes simpel. Met ingrediënten uit de supermarkt staat elk gerecht binnen 15 minuten op tafel.