Kruidenpot bewateringssyteem
Spread the love!

Waarom een kruidenpot met bewateringssysteem?

Hoe fijn is het als je kruiden niet verdrinken in te veel water? Of niet uitdrogen door te weinig water? Zou het niet ideaal zijn als je verse kruiden lang goed blijven?

Verse kruiden in een pot zijn bijna net zo duur als een bakje van 15 gram uit de koeling. Een potje met verse kruiden bevat echter veel meer. Daarnaast groeit er ook weer bij. Dus met verse kruiden in een pot ben je op langer termijn goedkoper uit, mits je ze goed weet te houden.

Daar zijn briljante oplossingen voor, mocht je het nog niet zo makkelijk vinden (zoals ikzelf) om ze lang in leven te houden.

Wat is een kruidenpot met bewateringssysteem?

De oplossing is een kruidenpot met bewateringssysteem. In deze kruidenpotten met bewateringssysteem houd je jouw favoriete kruiden in topconditie! Met behulp van het handige bewateringssysteem komen ze niet snel droog te staan. De planten krijgen de kans die hoeveelheid op te zuigend die ze nodig hebben.

Om 0,5 - 1 kg per week af te vallen, hoef je echt niet op een dieet van worteltjes en water. Kleine gerichte en onderbouwde aanpassingen zorgen al voor maximaal resultaat. Ontdek welke specifieke aanpassingen dat zijn in jouw eigen eetpatroon. Lees meer....

LET OP! Ik kreeg de volgende tip. Sommige potjes hebben een kleinere diameter waardoor de standaard kruidenplant-potjes er niet inpassen. Let er dus op. Voor de standaard kruidenplant-potjes heb je een diameter van 13cm kruidenpot met bewateringssysteem nodig.

Bij de volgende winkels kun je meer informatie vinden en ze kopen:

Hoe gebruik je een kruidenpot met bewateringssysteem?

Je giet water in het reservoir van de kruidenpot. Daar haalt het plantje zijn benodigde hoeveelheid water uit. Zo voorkom je dat je de kruiden te veel of te weinig water geeft. Zo blijft de plant gemakkelijk veel langer in leven.

De kruidenpot met bewateringssysteem getest

Vroeger gingen de plantjes bij mij altijd dood. Ik gaf ze of te veel of te weinig water. Inmiddels gebruik ik al meer dan een jaar kruidenpotten met een bewateringssysteem. Het heeft mij zoveel geld bespaard. Daarvoor kocht ik verse kruiden uit de koeling. Dan had ik zelden de totale 15 gram nodig en het restje verging voordat ik weer wat nodig had. Nu knip ik de kruiden vers van het plantje uit de pot. Op die manier heb je altijd wat voorradig. Mijn basilicumplant bijvoorbeeld, die staat inmiddels als weer 3 weken en nog vol in bloei. Echt een aanrader dus zo’n kruidenpot met bewateringssysteem.

Soortgelijke Berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *